Youwe op de Webwinkel Vakdagen

Nieuw jaar, nieuwe kansen: De digitale wereld draait maar door en stilstaan is absoluut geen optie! Gelukkig zijn de Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari hét moment om als webwinkelier of digitaal expert een goede start te maken in het nieuwe jaar. Op de Webwinkel Vakdagen kun jij kennis opdoen, sessies van inspirerende merken bezoeken en de juiste handvaten verzamelen om in te spelen op de toekomst van retail. Daarnaast kun je natuurlijk netwerken met andere digital professionals en specialisten. En toegang is, na aanmelding, geheel gratis! 

 

Uiteraard zijn ik en mijn collega's van Youwe dit jaar weer aanwezig: Als officiële partner staan wij met Magento op stand 39.

Tijdens de beurs sta ik klaar om jou bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Heb jij dus nog brandende vragen over Magento 2? Of heb jij gehoord dat Artificial Intelligence jouw omzet kan verhogen? Of zou jij graag willen sparren over een online marketing aanpak gericht op de toekomst? Dan is dit jouw kans.

Als je graag met mij wilt zitten over één van deze onderwerpen, of een ander onderwerp, reply dan even op mijn e-mail en dan plannen wij samen een afspraak in.

 

Openingstijden Webwinkel Vakdagen:

Woensdag 23 januari 2019 van 10:00u tot 17:00u
Donderdag 24 januari 2019 van 10:00u tot 17:00u

 

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 & 8 
Jaarbeursplein 6 
3521 AL Utrecht
Stand 39

 

Programma:

Bekijk het gehele programma hier